WWW εναντίον μη WWW – Τι είναι καλύτερο για το WordPress SEO;
by Admin
WWW εναντίον μη WWW – Τι είναι καλύτερο για το WordPress SEO;
Αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μεταξύ www και μη www στις διευθύνσεις URL ιστότοπου;
Οι άνθρωποι συχνά θέλουν να γνωρίζουν ποιο είναι καλύτερο για SEO και αν πρέπει να αλλάξουν τη διεύθυνση URL του ιστότοπού τους.
Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ www και μη www και ποιο είναι καλύτερο για το WordPress SEO.
WWW εναντίον μη WWW – Τι είναι καλύτερο για το WordPress SEO;
Πριν ξεκινήσουμε, για έναν μέσο χρήστη και ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά μεταξύ www και μη www. Είναι καθαρά προσωπική προτίμηση.
Ναι, υπάρχει μια τεχνική διαφορά μεταξύ των δύο, την οποία θα καλύψουμε αργότερα στο άρθρο, αλλά δεν θα πρέπει να έχει καμία σημασία για τους περισσότερους ανθρώπους.
WWW εναντίον μη WWW – Οφέλη SEO
Δεν υπάρχουν απολύτως πλεονεκτήματα SEO από την επιλογή ενός έναντι του άλλου. Όλα εξαρτώνται από την προτίμησή σας.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς με αυτόν που επιλέξατε κατά την έναρξη της ιστοσελίδας σας.
Με άλλα λόγια, ΜΗΝ αλλάξετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε το www από αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google θα θεωρούν το www και το non-www ως δύο διαφορετικούς ιστότοπους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα αντιγραφής περιεχομένου.
Εάν χρησιμοποιείτε την προσθήκη All in One SEO , τότε θα ορίσει αυτόματα την κανονική διεύθυνση URL στην κεφαλίδα του ιστότοπού σας και θα ενημερώσει την Google για τις προσωπικές σας προτιμήσεις.
Στον ιστότοπο μας, δεν χρησιμοποιούμε το www, αλλά αυτό ήταν μια προσωπική προτίμηση. Στις άλλες τοποθεσίες μας, δεν χρησιμοποιούμε το www.
Είναι απλώς μια προσωπική προτίμηση, αυτό είναι.
Τεχνική διαφορά μεταξύ WWW και μη WWW
Όταν προσθέτετε www. μπροστά από έναν ιστότοπο, λειτουργεί ως όνομα κεντρικού υπολογιστή που μπορεί να βοηθήσει με την ευελιξία με το DNS, τη δυνατότητα περιορισμού των cookies κατά τη χρήση πολλών υποτομέων και πολλά άλλα.
Ενώ οι τομείς που δεν είναι WWW, που αναφέρονται επίσης ως γυμνοί τομείς, έχουν ορισμένους τεχνικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, ένας πάροχος CDN όπως το Akamai δεν μπορεί να ανακατευθύνει την κυκλοφορία από έναν διακομιστή που αποτυγχάνει σε έναν υγιή διακομιστή σε έναν γυμνό τομέα.
Ωστόσο, αυτές οι τεχνικές διαφορές γίνονται αισθητές μόνο εάν ο ιστότοπός σας λαμβάνει εκατομμύρια προβολές σελίδας σε καθημερινή βάση.
Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο βοήθησε να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε σύγχυση μεταξύ WWW και μη WWW για τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας.
Recommended Posts
Ο ιστότοπος σας φορτώνει αργά;; Μπορείτε πιθανώς να κατηγορήσετε τις διαφημίσεις!!!
23 Ιουλίου, 2022
Οι διαφημίσεις Facebook εξακολουθούν να είναι σχετικές το 2022;
22 Ιουλίου, 2022
Expires Headers: Πώς λειτουργεί και είναι σημαντικό για το SEO;
22 Ιουλίου, 2022