Τι είναι το SEO ;;;

Τι είναι το SEO ;;;
by

Το SEO είναι ένα ακρωνύμιο που σημαίνει Search Engine Optimization.

Είναι μια στρατηγική που χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες ιστότοπων για να αποκτήσουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα βαθμολογώντας τις υψηλότερες στις μηχανές αναζήτησης.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης δεν αφορά την εξαπάτηση της Google ή το παιχνίδι με το σύστημα. Πρόκειται απλώς για τη δημιουργία ενός ιστότοπου που έχει βελτιστοποιήσει τον κώδικα και τη μορφοποίηση, γεγονός που διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να βρουν τον ιστότοπό σας.

Όταν οι χρήστες αναζητούν στον ιστό τα θέματα για τα οποία γράφετε, το περιεχόμενο βελτιστοποιημένο από μηχανές αναζήτησης θα εμφανιστεί υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα πάρετε περισσότερους χρήστες να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

 

Γιατί το SEO είναι σημαντικό;;

Οι μηχανές αναζήτησης είναι συχνά η μεγαλύτερη πηγή επισκεψιμότητας για τους περισσότερους ιστότοπους.

Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούν προηγμένους αλγόριθμους για την κατανόηση και την κατάταξη των σελίδων με τα κατάλληλα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αλλά αυτοί οι αλγόριθμοι δεν είναι τέλειοι – χρειάζονται ακόμα τη βοήθειά σας για να κατανοήσουν το περιεχόμενο σας.

Αν το περιεχόμενό σας δεν είναι βελτιστοποιημένο, τότε οι μηχανές αναζήτησης δεν θα ξέρουν πώς να το ταξινομήσουν.

Όταν οι χρήστες αναζητούν τα θέματα για τα οποία γράφετε, ο ιστότοπός σας δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα χάσετε όλη αυτή την επισκεψιμότητα.

Είναι πραγματικά σημαντικό για όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κάνουν τον ιστότοπό τους φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης,  ώστε να μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επισκεψιμότητα αναζήτησης.

Please follow and like us:
Pin Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.