Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Οι ιστοσελίδες μας WordPress δημιουργούνται με την τελευταία τεχνολογία

 

Τα θέματα WordPress είναι ανταποκρινόμενα (responsive) , πράγμα που σημαίνει ότι προσαρμόζονται αυτόματα σε κινητές συσκευές όπως iPhones και iPads.

Ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων (γνωστός και ως RWD) είναι μια προσέγγιση σχεδιασμού ιστού που παρέχει τη βέλτιστη προβολή σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Ένας ιστότοπος μπορεί να φιλοξενήσει επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο ανάπτυξης και μειώνει το συνεχιζόμενο κόστος συντήρησης.

Όλα τα σχέδια σχεδιασμού WordPress κατασκευάζονται ως child themes για το Πλαίσιο Genesis. Πάνω από 182.000 χρήστες του WordPress έχουν εμπιστοσύνη στο StudioPress και στο Genesis Framework. Μας αρέσει και πιστεύουμε οτι θα αρέσει και σε εσάς.

Η απόδοση είναι βασική ανησυχία για εμάς, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ‘αυτό. Με το Genesis μπορούμε να κωδικοποιήσουμε πολλές άκρως λειτουργικές επιλογές, χωρίς να μειώσουμε την απόδοση του ιστότοπου.

Τα έργα μας βοηθούν τον ιστοχώρο σας ή το blog να κατατάσσεται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης και να κάνει εργασίες SEO όπως meta definition εύκολες.

Επειδή χρησιμοποιούμε το Genesis, τα έργα μας προσφέρουν ασφάλεια . Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι ο ιστοχώρος ή το ιστολόγιό σας είναι ασφαλές.

Ενημερώστε ή προσαρμόστε εύκολα τον ιστότοπό σας με τη χρήση γραφικών στοιχείων, στηλών και διαγραμμάτων πολλαπλών σελίδων. Ο κόσμος εξελίσσεται συνεχώς και ο ιστότοπός σας πρέπει επίσης.

Το Genesis έρχεται εξοπλισμένο με υποστήριξη για σήματα μικροδεδομένων και schema.org. Μην κάνετε τις μηχανές αναζήτησης να μαντέψουν για το σημαντικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Η Genesis επιτρέπει στα έργα μας να υποστηρίζουν HTML5. Όλοι οι νέοι ιστότοποι και θέματα δημιουργούνται με HTML5, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας θα είναι γρήγοροι και ευέλικτοι.